Bij Kontent Structures vinden we het belangrijk dat er veilig gewerkt wordt. De kwaliteit van onze dienstverlening is een speerpunt waar we veel waarde aan hechten, gepaard met een veilige werkomgeving. Het resultaat van ons veiligheidsbeleid is zichtbaar: het aantal bedrijfsongevallen wordt op de nullijn gehouden.

 

Veiligheid in praktijk

Onze ervaren medewerkers zijn zich sterk bewust van ons veiligheidsbeleid. Op de werkvloer worden er verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen. Daarbij is de communicatie erg belangrijk: vanaf de briefing tot het opleveren van een project. Eventuele risico’s worden tijdens de uitvoering onderschept en direct afgehandeld.

 

Gecertificeerde medewerkers

Iedere medewerker van Kontent Structures is afzonderlijk uitgerust met (o.a.) een VCA certificaat. Aangevuld met uitgebreide kennis omtrent veilig werken en ons interne veiligheidsbeleid. Naast het feit dat de medewerkers voorzien zijn van certificaten en parate kennis is het gestel van de medewerkers ook belangrijk. Gedreven personeel is scherp en oplettend, onvolkomenheden worden gezien waardoor eventuele ongevallen voorkomen worden. Een aangename werkdruk, een familiaire sfeer en een goede omgang tussen de medewerkers (onderling) en het management resulteren erin dat het personeel met een tevreden gevoel naar het werk gaat. Jaarlijks worden de resultaten van het veiligheidsbeleid gepresenteerd aan alle medewerkers. Hierdoor wordt het bewustzijn omtrent veilig werken verhoogd en blijft iedereen scherp.

Certificaten

Bij Kontent Structures zijn we in het bezit van de nodige certificaten. We werken uitsluitend met materialen die zeer veilig zijn en bovendien gecertificeerd.

 

VCA certificaat

Het VCA is een veelomvattend veiligheidsprogramma ontwikkeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een vergroot risico. Door dit programma wordt het aantal ongevallen geminimaliseerd. In het geval van Kontent Structures bevindt de statistiek voor ongevallen zich al jaren op de nullijn. Zoals hierboven in de tekst ook al is vermeld zijn we niet alleen als bedrijf in het bezit van het VCA certificaat maar ook alle medewerkers afzonderlijk. Als u kiest voor Kontent Structures, kiest u voor kwaliteit en veilig werken. Niet alleen veiligheid door certificaten maar vooral door ons gedreven personeel. Zij zijn zich sterk bewust van hun eigen veiligheid en van een veilige omgeving.

 

ISO 9001 certificaat

Kontent Structures is voorzien van het ISO 9001 certificaat. Dit houdt in dat er fundamenteel aan de bedrijfsprocessen en klanttevredenheid wordt gewerkt. Ieder jaar streven we ernaar om de onderdelen te verbeteren.


Copyright © 2019 Kontent Structures. All rights reserved