Offerte aanvragen
Zoeken

Als professioneel tentverhuurbedrijf zijn we uiteraard in het bezit van de nodige certificeringen. Daarnaast werken we bij Kontent Structures alleen met veilige en gecertificeerde materialen.

 

Bij de Kontent Structures Group vinden we veiligheid erg belangrijk, daarom zijn we in het bezit van meerdere certificeringen.

VCA Logo

ISO Logo

 

 

 

Digitaal Veilighiedspaspoort

VCA Certificering

 

De VCA certificering is voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Dit veelzijdige veiligheidsprogramma zorgt voor veiligheid op uw terrein en voor een minimalisering van het aantal ongevallen. In ons geval bevindt het ongevallencijfer zich al vele jaren op de nullijn.

 

Kontent Structures is als bedrijf in bezit van het VCA certificaat. Aanvullend zijn alle medewerkers individueel ook in bezit van een VCA certificering.

 

ISO 9001 Certificering

 

Het ISO 9001 is een kwaliteitsmanagementsysteem en stelt eisen aan bedrijven aan de hand van een internationale norm. Kontent Structures is voorzien van een ISO 9001 certificaat. We werken structureel aan het verbeteren van onze bedrijfsprocessen en klanttevredenheid.

 

Ieder jaar wordt ons bedrijf gecontroleerd op het naleven van de kwaliteitseisen door middel van een audit.

TÜV Certificering

 

TÜV is een onafhankelijke beoordelaar voor onder andere certificeringen, keuringen en inspectie. Onze tentconstructies zijn geïnspecteerd en beoordeelt door de TÜV instantie.

 

 

 

Digitaal Veilighiedspaspoort

Deltalinqs Logo

 

 

G14 logo

Veiligheidspaspoort

 

Het Digitaal Veiligheidspaspoort is noodzakelijk om op of rond het spoor te werken. Bij Kontent Structures zijn onze montagemedewerkers voorzien van een Digitaal Veiligheidspaspoort.

 

Dit is een programma vanuit de railbranche om bewustwording op het gebied van veiligheid rondom het spoor te creëren.

 

Deltalinqs

 

Deltalinqs voorziet van milieu- en veiligheidstrainingen. Al onze montagemedewerkers zijn in het bezit van deze trainingen waardoor ze ook binnen het havengebied en bij petrochemische bedrijven strikt de veiligheidsregels naleven.

G 14

 

De G14 is een genootschap voor eventprofessionals die werkzaam zijn bij opdrachtgever, bureau of toeleverancier.

 

Als Kontent Structures zijn we lid van G14, waardoor we met andere professionele spelers sparren, vakkennis uitwisselen en vakinhoudelijke informatie opdoen.


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved