tentenverhuur en tentverkoop voor evenementen, werk en opslag en tijdelijke huisvesting

Certificeringen

Als professioneel tentverhuurbedrijf zijn we uiteraard in het bezit van de nodige certificeringen. Daarnaast werken we bij Kontent Structures alleen met veilige en gecertificeerde materialen.

VCA CertificaatVCA Certificering

VCA is een veelzijdig veiligheidsprogramma voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Het VCA programma zorgt ervoor dat het aantal ongevallen wordt geminimaliseerd, en in het geval van Kontent Structures bevindt de ongevallenstatistiek zich al vele jaren op de nullijn.

Kontent Structures is als bedrijf in bezit van het VCA certificaat. Aanvullend zijn alle medewerkers individueel ook in bezit van een VCA certificering.

Met uw keuze voor Kontent Structures kiest u voor een partner die staat voor veiligheid. Dit is niet alleen herkenbaar aan onze certificaten maar vooral omdat ons team zicht tijdens ieder project bewust is van een veilige omgeving en het behoud van een goede gezondheid.

ISO 9001 Certificering

ISO 9001 is een internationale norm die gericht is op kwaliteitsbeheersing. Het doel van dit systeem is om Kontent als bedrijf constant bezig te laten zijn met verbeteringen om de klant tevreden te stellen. Kontent Structures is in het bezit van een ISO 9001 certificaat. Dit betekent dat we constant bezig zijn om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en hierdoor onze klanttevredenheid te verbeteren.

Om onze voortgang te controleren worden er periodieke audits uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf.

Digitaal Veiligheidspaspoort

Het Digitaal Veiligheidspaspoort is alleen van toepassing voor de railbranche. Met dit programma worden werknemers meer bewust van veilig werken op en langs het spoor, wat risicovol werk is. Ons personeel is voorzien van een Digitaal Veiligheidspaspoort, waardoor ook de projecten die betrekking hebben op de railbranche op een zeer veilige manier uitgevoerd kunnen worden.