Offerte aanvragen
Zoeken

Kadertent Event Serie

Zoekt u een Kadertent van uitstekende kwaliteit, die eventueel op maat gemaakt kan worden? Een Kadertent kopen doet u bij de producent. Op ons terrein hebben we altijd meer dan 10.000 m² aan tenten op voorraad liggen, waaronder Kadertenten. We hebben ook diverse Kadertenten voor u opgesteld op ons terrein in Alphen aan den Rijn. Wilt u een Kadertent komen bezichtigen? Maak dan een afspraak via het contactformulier.

Afmetingen Kadertent Event Serie

Ons aanbod bestaat uit Kadertenten met een verscheidenheid aan breedte en lengte maten. Al onze Kadertenten zijn voorzien van een vrije overspanning, hierdoor staan er geen objecten in de tent en geen scheerlijnen buiten de tent. Door de vrije overspanning maakt u optimaal gebruik van de Kadertent. Een ‘kleine Kadertent’ heeft een afmeting tot 10 meter breed. Deze Kadertenten vallen onder de ES 110 serie. Een Kadertent met een breedte vanaf 10 meter wordt omschreven als een ‘grote Kadertent’. Deze Kadertenten vallen onder de ES 170 en ES 225 serie. Het verschil tussen deze 2 series is de dikte van het profiel. Deze Kadertenten bieden we aan met een variabele hoogte, afhankelijk van de breedte van de tent.

 

 

Naast een reguliere Kadertent produceren we bij TentVerkoop ook de Polygon serie. Deze Kadertent heeft een overspanning tot 30 meter breed en een riante hoogte. De Polygon serie is door de afmetingen ideaal voor grote evenementen zoals festivals, beurzen en sportevenementen.

 

Ons assortiment aan Kadertenten op een rijtje:

Waarom een Kadertent Kopen bij TentVerkoop?

Ontdek de voordelen van een Kadertent kopen direct bij de producent:

  1. Levering uit voorraad van 5m t/m 25m vrije overspanning
  2. Ook snelle levering van maatwerk projecten door onze eigen werkplaats
  3. Kosteloos 3D visualisaties van uw nieuwe Kadertent
  4. Volledig getoetst volgens NEN 8020-41
  5. Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Kadertenten

Over TentVerkoop Regtvoort

TentVerkoop is dé leverancier van Aluhallen, Pagodetenten, Opslagtenten en Tentvloeren.Wij zijn de enige producerende partij van Aluminium Tentconstructies in Nederland en leveren onze Aluhallen en Pagodetenten inclusief Nederlands- of Engelstalige constructieberekeningen volgens de NEN-EN 13782. Al onze tentaccommodaties voldoen aan de veiligheidsregels uit de NEN 8020-41 die van toepassing is voor de evenementenbranche!  Met een jarenlange ervaring en een team aan specialisten leveren we alleen kwaliteit. 

Contact Kadertent Kopen

Ontvangt u graag advies bij de aankoop van uw nieuwe Kadertent? De specialisten van TentVerkoop hebben meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van Kadertenten. Zij adviseren u graag! Komt u liever de Kadertent eerst bezichtigen? Ook dat is geen probleem! Neem contact met ons op via het contactformulier, of vraag online een vrijblijvende offerte aan. 

Onderstaand een overzicht van gerealiseerde projecten met onze Kadertenten die wij verkocht hebben


Copyright © 2019 Kontent Structures. All rights reserved