Offerte aanvragen
Zoeken

Vanwege een olieramp werd Kontent Structures door de vaste partner gevraagd om een noodhospitaal voor besmeurde vogels in te richten. Deze accommodatie kwam op de parkeerplaats van de Maeslantkering in Hoek van Holland.

Honderden vogels waren besmeurd geraakt met stookolie doordat een tanker tegen een steiger aan voer. Hierdoor kwam er olie terecht in het water van de Derde Petroleumhaven. De vogels werden direct opgevangen door Stichting Vogelklas Karel Schot, vanwege de toestroom aan besmeurde vogels werd er gekozen voor een noodhospitaal. In het noodhospitaal was plek voor zo’n 500 vogels.

Vanuit Kontent Structures hebben we hulp geboden tijdens deze calamiteit door een noodaccommodatie van 20×40 meter te plaatsen. Door het snelle schakelen werd er binnen 24 uur een noodhospitaal gerealiseerd.

Op maandag 25 juni 2018 werd de eerste accommodatie van 20×40 meter geplaatst. De dag erna werd er nog een uitbreiding geplaatst van 10×40 meter.Copyright © 2021 Kontent Structures. All rights reserved