Offerte aanvragen
Zoeken

Gezien de groei van Kontent Structures geven wij u graag een update omtrent de ontwikkelingen.

Met de overname van TentVerkoop Regtvoort B.V. in 2017 zijn de activiteiten van de organisatie uitgebreid met het engineeren, produceren en verkopen van tijdelijke accommodaties.

Voor een strategische internationale aanpak vinden wij het tijd worden om als groep van verbonden bedrijven naar buiten te treden, allen onder de naam van Kontent Structures.

De Kontent Structures Group bestaat uit 3 diverse onderdelen, namelijk:

  • Kontent Structures Rentals (Kontent Structures)
  • Kontent Structures Sales (TentVerkoop)
  • Kontent Structures Metal Works

Kontent Structures Rentals & Sales zijn en blijven de ‘core business’ binnen de groep. Met deze onderdelen wordt de complete markt voor professionele tentconstructies bediend. Huur, koop of lease. In Nederland maar ook Europa en zelfs daarbuiten.

Kontent Structures Metal Works is actief sinds januari 2019 en richt zich op metaalbewerking. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente technieken en machines. Stalen onderdelen die worden gebruikt in verkochte en verhuurde tenten worden in eigen huis geproduceerd. Met efficiency en van de hoogste kwaliteit. KS Metal Works is gevestigd in Alphen aan den Rijn.Copyright © 2021 Kontent Structures. All rights reserved