Ervaren en Innoverend

Al jarenlang is Kontent Structures een bekwame dienstverlener op het gebied van tijdelijke ruimtes, wereldwijd actief. Door de jaren heen heeft Kontent Structures een vooraanstaande positie verkregen binnen de markt voor tentaccommodaties. Begonnen met het verhuren van accommodaties en ondertussen zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid naar het ontwikkelen, produceren en verkopen van tentaccommodaties, tentmaterialen en vloeren, zowel nationaal als internationaal.

Geschiedenis

In 1998 is Kontent Tentenverhuur opgericht. De werkzaamheden bestonden in het begin uit het verhuren van partytenten en kleine feesttenten door Zuid-Holland. Sinds de oprichting van het bedrijf heeft Kontent een sterke groei doorgemaakt. Niet alleen het aantal projecten is in de loop der jaren sterk gegroeid maar ook de voorraad van tentmaterialen, tentvloeren, het wagenpark en de hulpvoertuigen. Het bereik van onze tentaccommodaties is in de loop der jaren ook sterk toegenomen door verschillende innovaties. De manier van werken is zowel intern als extern verfijnd. Ook nam het aantal projecten in het buitenland toe. Daarom is er in 2013 besloten om Kontent Tentenverhuur te veranderen in Kontent Structures.

 

In 2019 is er besloten om door te gaan onder de vlag van Kontent Structures Group. Deze groep van bedrijven omvat:

Kontent Structures Sales

Kontent Structures Rentals

Kontent Structures Metal Works

In 2017 heeft Kontent Structures TentVerkoop Regtvoort b.v. overgenomen. Een producent van aluminium tentconstructies en tentvloeren. Sinds 2019 gaat TentVerkoop verder onder de naam Kontent Structures Sales. In Alphen aan den Rijn worden tentconstructies ontwikkeld door engineers, geproduceerd en verkocht. De verkoop van aluminium tentconstructies is ondertussen uitgebreid naar een wereldwijde dekking.

Bij Kontent Structures Rentals richten we ons op de originele activiteiten, namelijk het verhuren van tentaccommodaties. Onze focus ligt niet alleen op Nederland, ondertussen verhuren we tenten door heel Europa heen. We richten ons op diverse toepassingen: evenementen, bedrijfsoplossingen, bouw en infrastructuur en sportaccommodaties. Het hoofdkantoor van Kontent Structures Rentals staat in Bodegraven, waarvandaan wij onze nationale en internationale afnemers bedienen.

Kontent Structures Metal Works is sinds 1 januari 2019 volledig operationeel. Met dit onderdeel binnen de Kontent Structures Group richten we ons op het produceren van metalen onderdelen voor tentconstructies en tentvloeren. Metal Works is gevestigd in Alphen aan den Rijn, waar de productie plaats vindt met een uitgebreid machinepark waar de nieuwste technologie├źn worden toegepast. Er wordt onder andere gewerkt met een lasrobot.

Certificering

Bij Kontent Structures vinden we veiligheid erg belangrijk. We zijn dan ook gecertificeerd met een VCA en ISO 9001 certificaat om de hoge kwaliteit van onze bedrijfsactiviteiten te waarborgen. Ieder jaar vindt er een audit plaats om deze certificaten te verlengen. Naast deze certificaten gebruiken we tijdens onze werkzaamheden alleen de beste materialen die tevens ook gecertificeerd zijn.


Copyright © 2019 Kontent Structures. All rights reserved