tentenverhuur en tentverkoop voor evenementen, werk en opslag en tijdelijke huisvesting

Meer Informatie Over Ons Bedrijf

Ervaren en Innoverend

Al jarenlang is Kontent Structures een bekwame dienstverlener op het gebied van tijdelijke ruimtes, wereldwijd actief. Door de jaren heen heeft Kontent Structures een vooraanstaande positie verkregen binnen de markt voor tentaccommodaties. Begonnen met het verhuren van accommodaties en ondertussen zijn de bedrijfsactiviteiten  uitgebreid naar het ontwikkelen, produceren en verkopen van tentaccommodaties, tentmaterialen en vloeren, zowel nationaal als internationaal.

Kernwaarden

In de basis van ons bedrijf staan ‘veiligheid’ ‘kwaliteit’ en ‘communicatie’ centraal. Mede door deze basiswaarden hebben we in de loop der jaren een stabiele groei doorgemaakt. Deze drie aspecten zijn dan ook erg belangrijk voor Kontent als bedrijf maar ook voor onze medewerkers individueel.

De werkcultuur bij Kontent kenmerkt zich door sociale aspecten en een gezonde werkdruk. We vinden het belangrijk om de kwaliteiten van ons personeel naar boven te halen, hierdoor is iedere medewerker een specialist in zijn of haar vakgebied. Vanuit Kontent bieden we de medewerkers ruimte voor ontwikkelen. Door middel van een trainingsprogramma, opleidingsbudget en ruimte om zich te specialiseren.

Innoveren is een belangrijk speerpunt binnen Kontent Structures. Iedere dag zijn we bezig met innovaties, niet alleen qua produceren maar ook in de vorm van een overleg over potentiële innovaties. Met innoveren nemen we graag een risico, vernieuwing is belangrijk voor ons bedrijf en bovendien voor de markt. Lang niet ieder idee wordt een succes maar van iedere potentiële innovatie worden we wijzer.

Geschiedenis

Kontent Structures is in 1998 opgestart onder de naam Kontent Tentenverhuur. In het begin bestonden de bedrijfsactiviteiten vooral uit het verhuren van partytenten en feesttenten in Zuid-Holland.

Sinds 1998 zien we ieder jaar een sterke groei van het bedrijf. Logischerwijs zijn niet alleen het aantal projecten gegroeid in de loop der jaren maar daarbij ook de voorraad tentmaterialen, vloeren, het wagenpark en de hulpvoertuigen. Door diverse innovaties is het bereik van onze tentaccommodaties ook sterk toegenomen. Daarnaast is onze manier van werken zowel intern als extern verfijnd.

Vanwege de groei aan projecten in het buitenland is er in 2013 gekozen om Kontent Tentenverhuur te veranderen in Kontent Structures.

In 2017 heeft Kontent Structures TentVerkoop Regtvoort b.v. overgenomen. Hierdoor is de verkooptak van Kontent Structures ontstaan. Door deze overname zijn we in staat om tentaccommodaties te produceren en te verkopen.

Eigen voorraad

Zowel onze verkoopaccommodaties als de verhuuraccommodaties worden geleverd uit eigen voorraad. Met de sterke groei de afgelopen jaren is ook de eigen voorraad sterk gegroeid. Onze voorraad verhuuraccommodaties bestaat uit duizenden vierkante meters tenten en vloeren, in diverse uitvoeringen en met verschillende afmetingen. Ook onze voorraad verkoopaccommodaties bestaat uit meer dan 10.000 vierkante meter aan tenten en tentvloeren.

Ook het transport wordt in eigen beheer gerealiseerd. We beschikken over een uitgebreid wagenpark aan vrachtwagencombinaties, servicewagen, diverse soorten heftrucks en hulpvoertuigen.

Eigen werkplaats

Kontent Structures beschikt over meerdere werkplaatsen, die een belangrijk onderdeel vormen binnen het bedrijf. De werkplaatsen zijn voorzien van een fulltime bemanning. Deze ervaren medewerkers houden zich bezig met staalbewerking, laswerkzaamheden, frees- en bankwerk.

Door onze werkplaatsen zijn we in staat zelf te produceren en het onderhoud en reparatie van onze producten in eigen beheer uit te voeren.

Onderhoud

Voor het onderhoud van onze verhuurmaterialen maken we gebruik van diverse machines. Bij Kontent Structures vinden we het belangrijk om witte tentzeilen en wandpanelen te leveren, eveneens heldere glaswanden en schone tentvloeren. We maken gebruik van een zeilenwasmachine, een wasmachine voor kunststof wandpanelen en een vloeren boenmachine.

Ons team

Het team van Kontent Structures bestaat uit bevlogen en ambitieuze medewerkers. De meeste medewerkers bewijzen al jaren trouwe dienst aan Kontent Structures.

De veiligheid en deskundigheid van onze medewerkers is een belangrijk speerpunt binnen onze onderneming. Alle medewerkers zijn individueel in het bezit van een VCA certificaat en beschikken over vakopleidingen. Vanuit Kontent bieden we alle medewerkers de mogelijkheid aan om zich te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Certificering

Veiligheid is een belangrijk onderdeel binnen Kontent Structures. Om de hoge kwaliteit van onze bedrijfsactiviteiten te waarborgen zijn we gecertificeerd met een VCA en ISO 9001 certificaat. Jaarlijks vindt er een audit plaats om deze certificaten te verlengen. Daarnaast maken we alleen gebruik van de beste materialen die tevens ook gecertificeerd zijn.

Bedrijfsfilm

Onze bedrijfsfilm geeft een goed beeld van onze werkzaamheden. In onderstaande film is de opbouw te zien van een semipermanente showroom: