Morgen vanaf07:30 bereikbaar
Offerte aanvragen
Zoeken

Ambitieus en Vernieuwend

Kontent Structures is al jarenlang een professionele dienstverlener in tijdelijke ruimtes, actief door heel Europa. Door de jaren heen heeft Kontent Structures een prominente positie verkregen binnen de branche voor tentenverhuur. Naast het verhuren van tijdelijke ruimtes hebben onze nationale én internationale activiteiten zich in de loop der jaren uitgebreid naar de ontwikkeling, innovatie en productie van tentmaterialen en vloeren.

 

Geschiedenis

Kontent Structures is in 1998 opgestart onder de naam Kontent Tentenverhuur. In het begin bestonden de bedrijfsactiviteiten vooral uit het verhuren van partytenten en feesttenten in Zuid-Holland. Sinds 1998 zien we ieder jaar een sterke groei van het bedrijf. Logischerwijs zijn niet alleen het aantal projecten gegroeid in de loop der jaren maar daarbij ook de voorraad tentmaterialen, vloeren, het wagenpark en de hulpvoertuigen. Door diverse innovaties is het bereik van onze tentaccommodaties ook sterk toegenomen. Daarnaast is onze manier van werken zowel intern als extern verfijnd. Vanwege de groei aan projecten in het buitenland is er in 2013 gekozen om Kontent Tentenverhuur te veranderen in Kontent Structures.

 

Sinds 2019 gaat Kontent Structures verder onder de vlag van Kontent Structures Group. Deze group bestaat uit 3 verschillende onderdelen:

Kontent Structures Sales

Kontent Structures Rentals

Kontent Structures Metal Works

Voorheen opereerde Kontent Structures Sales onder de vlag van TentVerkoop Regtvoort b.v. In 2017 is TentVerkoop overgenomen door Kontent Structures, om in 2019 verder te gaan als Kontent Structures Sales. Met dit onderdeel richten wij ons op het produceren en verkopen van aluminium tentconstructies en tentvloeren, wereldwijd. Vanuit Alphen aan den Rijn worden deze tentconstructies geproduceerd en verkocht.

Bij Kontent Structures Rentals richten wij ons op onze vertrouwde activiteiten: het verhuren van tentaccommodaties. Niet alleen door heel Nederland heen, maar ook door de rest van Europa. We richten ons op evenementen, bedrijfsoplossingen, bouw en infrastructuur en sportaccommodaties. Vanuit het hoofdkantoor in Bodegraven worden nationale en internationale afnemers bediend.

Sinds 1 januari 2019 is Kontent Structures Metal Works volledig operationeel. Dit onderdeel richt zich op de productie van metalen onderdelen voor tentconstructies en tentvloeren. De productie vindt plaats in Alphen aan den Rijn, met een uitgebreid machinepark waar de laatste technologieën worden toegepast. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van een lasrobot.

Certificeringen

Veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke pijlers binnen Kontent Structures. Om de hoge kwaliteit en veiligheid van onze bedrijfsactiviteiten te waarborgen is Kontent Structures in bezit van VCA* en ISO 9001:2015 certificeringen. Jaarlijks vinden audits plaats om deze certificaten te verlengen.

 

Meer weten over de certificeringen die Kontent Structures in bezit heeft? Klik dan hier!


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved