Offerte aanvragen
Zoeken

Voor feesten en evenementen

Wilt u een tent huren in Anderlecht of omstreken? Bent u op zoek naar een tent voor uw feest of evenement? Of zoekt u naar een doorwerkvoorziening? Tentverhuur Anderlecht is geschikt voor u. Dit dankzij een grote voorraad aan tentmateriaal, een groot wagenpark om de transport vlot en spoedig te laten verlopen en door de hoge kwaliteit van het tentmateriaal zelf.

 

Tentenverhuur Anderlecht realiseert al jaren tenthallen in Anderlecht. Maar ook als u in de omstreken van Anderlecht woont kunt u bij ons terecht om een tenthal te huren. Anderlecht is met 110.000 inwoners een belangrijk gedeelte van Brussel. Anderlecht heeft vaak wat te vieren gehad de afgelopen jaren vanwege de vele kampioenschappen die ze heeft behaald in het voetbal. In Anderlecht en omstreken genieten we van een milde temperatuur zowel in de winter als in de zomer maar het kan ook onweren en regenen. Kontent Structures wilt dat u de successen in het voetbal kan vieren zonder dat slecht weer het verstoort.

Doeleinden tentverhuur

Als u een tent huurt is het belangrijk dat u weet waarvoor u de tent wilt gebruiken (Feesttenten zijn te huur vanaf 100 m² en 1000 euro). U wilt bijvoorbeeld een tent bij ons huren omdat u:

 

 • Bijzondere gasten ontvangt en ze iets speciaals laten mee maken
 • Overkapping zoekt voor muziek, eten en drinken
 • Een bedrijfsfeest geeft
 • Niet genoeg ruimte heeft in uw huis om alle gasten te huisvesten
 • Tentfeest geeft maar u nog geen tent heeft
 • Een tijdelijke doorwerkvoorziening
 • Huisvesting voor een onbepaalde periode
 • Een droge, windvrije, vorstvrije werkomgeving
 • Noodoplossing om uw bedrijfswerkzaamheden door te zetten

Tent huren als tijdelijke doorwerkvoorziening

In Brussel kan het flink regen, vriezen en waaien. Regelmatig hebben wij bij Kontent Structures mensen aan de telefoon die ondanks het weer aan het werk willen blijven. Ze zoeken dan een veilige, warme en afsluitbare werkomgeving waar hun materiaal veilig kan worden opgeslagen. Met een doorwerktent kunt u doorwerken in welke omstandigheid dan ook. U heeft niet langer last van vorst, regen of kou. Kontent Structures zorgt altijd voor een tentaccommodatie die zo veilig mogelijk is en bestand is tegen hoge windstoten. Afhankelijk van de locatie, de toepassing, het type en de afmetingen is een tentaccommodatie bestand tegen windkrachten tot wel 100 km/uur. Met onze flexibele huurperiodes kunt u een tent huren voor zo lang u het nodig acht. Kontent Structures is erg flexibel als het gaat om de huurperiode. Mocht u onverwachte problemen ondervinden kunt u de tent altijd voor een langere periode huren of voor een kortere periode als het meezit.

Tent huren voor festiviteiten

Het is zo makkelijk nog niet om een ruimte af te huren om uw bruiloft te vieren of een diner te geven. Zijn ze wel beschikbaar dan is het meestal net niet wat u wilt. U wilt onafhankelijk zijn van een bestaande locatie. U wilt een feest geven dat aan al uw verwachtingen voldoet. De beste oplossing daarvoor is een tent, omdat die volledig aan te passen is.

 

 

 

Zo kunt u met een feesttent zelf bepalen:

 

 • Waar de tent staat: bijvoorbeeld op het terrein van uw bedrijf
 • Hoe de tent er van binnen uitziet: u wilt de gasten immers een bijzondere ervaring geven
 • Hoe lang de tent er staat: de tent mag er niet te lang voor en na het feest staan
 • Hoe de tent er van buiten uitziet: de eerste indruk van uw gasten is belangrijk

Een feestlocatie in een huis, hotel of receptiezaal kan niet aan al deze wensen voldoen. Bij Kontent Structures kunt u een tent huren die er precies zo uitziet als u wilt.

Op- en afbouw doorwerktent

Om ervoor te zorgen dat de op- en afbouw van de doorwerktent veilig gaat voor zowel de mensen met betrekking daartoe en het materiaal doet Kontent de op- en afbouw. Dit doen wij met een professioneel gecertificeerd team. Daarom kunnen we u ook garanderen dat de tent blijft staan bij hevige windstoten. De tent kan hierdoor ook niet verplaatsbaar gemaakt worden. Dit kan alleen op aanvraag en wanneer de tent er langer staat dan enkele weken. Mocht u de tent toch willen verplaatsen, laat ons dit weten en zullen wij samen kijken naar een gepaste oplossing!


Copyright © 2019 Kontent Structures. All rights reserved