Offerte aanvragen
Zoeken

Voor feesten en evenementen

Wilt u een tent huren in Brugge en omstreken? Geeft u een communiefeest, dancefeest, viert u carnaval of bent u op zoek naar een doorwerktent? Dan zit u bij tentverhuur Brugge op de juiste plek. Met meer dan 20 jaar ervaring in Nederland en West-Vlaanderen garanderen wij u dat u bij ons de beste tent voor elke gelegenheid huurt. Als hoofdstad van het gewest West-Vlaanderen is Brugge een logische plek om een evenement te organiseren. Zo zijn er veel evenementen door het jaar heen op het grootste plein in Brugge, ‘t Zand. Brugge is onvoorspelbaar als het gaat om het weer, zo regent het bijna de helft van het jaar. Met dit gegeven is het verstandig om bij een evenement een tent te huren zodat het weer geen effect kan hebben op het wel of niet slagen van uw feest. Kontent Structures heeft al tenten verhuurd op meerdere plekken in Brugge. Onder andere op de volgende locaties: het Sint-Jansplein, het Park, de Grote Markt en het Beursplein.

 

Tent verhuur voor elke gelegenheid

Of het nu om een bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft gaat, Kontent Structures biedt u altijd de meest geschikte oplossing. U huurt bij ons een brandveilige, sterke, windbestendige en daarmee veilige tent. Uw gasten zullen geen last ervaren van slecht weer, zoals regen, kou en wind. Een tent huren, kan ook als bedrijfsoplossing. De wisseling in weersomstandigheden in Brugge heeft veel effect op de bouw. Dat hoeft niet meer. Een doorwerktent behoedt u van slecht weer en geeft u de gelegenheid door te werken in welke weersomstandigheden dan ook. Kontent Structures zet in korte tijd een passende tent voor u op waarin u materiaal kan opslaan of uw werk kan doorzetten. Wilt u de ideale temperatuur creëren in een tent, dan is dat geen probleem. Kontent Structures verhuurt speciale sandwich wandpanelen die de gemaakte temperatuur in de tent vasthouden.

Geheel aan u

Bent u op zoek naar een tent waarvan u de grootte bepaalt, de lengte en de breedte? Dan bent u hier aan het goede adres. Kontent Structures bouwt de tent geheel naar uw wens. Lengtes van de tent zijn beschikbaar in veelvouden van 5 meter en de keuze is geheel aan u als het gaat om het aantal veelvouden van 5 meter. De breedtematen van de tent variëren van 2.75 tot en met 30 meter. De zijhoogte van een tent is verkrijgbaar in 2.50, 3 of 4 meter. Tenten worden altijd verhuurd met een vrije overspanning. Dit betekent dat er geen palen in de tent ter ondersteuning nodig zijn. U huurt een tent van minimaal 100 m² en minimaal 1000 euro. Kontent Structures is een flexibel tentenverhuur bedrijf. Weet u niet of u de tent voor een week, een maand of een jaar nodig heeft? Dan is dat geen probleem. U kunt de tent huren zolang als nodig is.

Snelle service

Vanwege onverwachte tegenslagen zoals brand of een tekort aan opslag ruimte heeft u snel een tijdelijke oplossing nodig. Kontent Structures kan binnen korte tijd een werktent voor u realiseren. Dit kan dankzij ons uitgebreide wagenpark, de ondersteunende voertuigen en en een team van ervaren medewerkers. Dankzij onze grote verhuurvloot aan aluminium aluhallen en onze centrale ligging hebben we veel om te verhuren en kunnen we het gemakkelijk naar elke plek in Brugge transporteren.

Tentvloeren & meer

Wilt u naast het huren van een tent ook een tentvloer huren? Omdat de ondergrond drassig, ongelijk of onprettig is? Dan leveren wij een tentvloer. Met frames en een cassettevloer vinden wij samen met u een passende oplossing dat goed inspeelt op uw budget. Een overzicht van alle tentenverhuur materialen vindt u hieronder. Ook kunnen wij op hoogte bouwen of een oneffen ondervloer gelijkstellen. Dat komt door onze laser apparatuur en ver ontwikkelde onderbouwsysteem.

 

Ook andere aanvullingen op de tent verzorgen we:

  • Nooduitgangbordjes
  • Toiletvoorzieningen
  • Tentverwarming
  • Extra deuren
  • Brandblussers
  • Roldeuren

Copyright © 2019 Kontent Structures. All rights reserved