Offerte aanvragen
Zoeken

Voor feesten en evenementen

Bent u van plan om in Leuven een evenement of feest te organiseren? Wilt u uw bezoekers een onvergetelijke avond geven? Of bent u als bedrijfsleider op zoek naar tijdelijk huisvesting vanwege brand, explosie of heeft u tijdelijk extra opslagruimte nodig vanwege een overschot aan materiaal? Naar wat voor tent u ook op zoek bent, Kontent Structures heeft voor u de meest geschikte oplossing. Onze tenten zijn 100% gecertificeerd en worden opgezet door professionals. Door ons uitgebreide wagenpark kunnen wij snel ter plaatse zijn op de door u gewenste plek en snel en veilig een tent opzetten.

Tent huren in Leuven voor festiviteiten

Er zijn natuurlijk genoeg redenen te geven waarom u een feest zou willen geven. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Corporate events
 • Sportevenementen
 • Festivals
 • Culinaire evenementen

 

 

 

Bent u onzeker over het weer tijdens u evenement? Dan is het verstandig om een tent te huren. Gasten hebben dan namelijk geen last van doorweekte kleren en schoenen. U kunt de tent van binnen en buiten precies zo inrichten zoals u zelf wilt. Kontent Structures zorgt altijd voor een tentaccommodatie die zo veilig mogelijk is en bestand is tegen hoge windstoten. Afhankelijk van de locatie, de toepassing, het type en de afmetingen is een tentaccommodatie bestand tegen windkrachten van tot wel 100 km/uur.

Tent huren in Leuven als bedrijfsoplossing

Er komen regelmatig aanvragen bij ons binnen voor een doorwerktent in Leuven. Dit is natuurlijk geen probleem, Kontent heeft verschillende soorten tentmateriaal voor u klaarliggen.

 

Zo kunt u bijvoorbeeld een doorwerktent huren om:

 • Een extra opslaglocatie te realiseren
 • Droog en windvrije bedrijfswerkzaamheden uit te voeren
 • Vorstvrij en droog te lassen
 • Grote bouwprojecten volledig droog te houden

Kontent houdt uw bouwprojecten zonder problemen droog, vorstvrij en veilig. Zo kunt u zonder zorgen en zonder vertraging aan de slag met uw project.

Flexibel huren

Een tent huren bij Kontent gaat altijd flexibel. Het kan voorkomen dat u niet precies weet hoe lang u de tent nodig heeft. Dat is geen enkel probleem voor ons. Wij geven u eerst een vaste huurprijs voor de eerste periode en daarna kunnen wij u bij eventuele tegenslagen een huurprijs geven die per week gaat. Op deze manier betaalt u nooit te veel. Daarnaast bepaalt u zelf de lengte- en de breedtemaat van de tent. De lengtematen gaan in veelvouden van 5 meter en daar staat verder ook geen grens op. De breedte maten variëren van 2.75 meter tot en met 50 meter. De zijhoogte is 2.50, 3 of 4 meter. De nokhoogte wordt gebaseerd op de lengte- en breedtemaat die u gekozen heeft. Bij ons huurt u een tent van minimaal 100 m² en minimaal 1000 euro.

Tentvloeren en extra’s

Een tent huren met of zonder ondervloer is aan u. Als het slecht weer is geweest en het geregend heeft, is het onprettig om op een natte ondergrond uw evenement te vieren. Daarnaast kan de ruimte waar u het feest op geeft niet gelijk zijn. Kontent lost deze problemen simpel op door een ondergrond te plaatsen die droog en waterpas is.

Wij kunnen ook op hoogte bouwen dankzij onze ver ontwikkelde onderbouwsystemen. Ons laser-apparatuur controleert of de gebouwde tentvloer wel waterpas is.

 

Naast een tentvloer heeft u nog veel meer opties om de tent uit te breiden en uw evenement unieker te maken voor uw gasten. Kontent verhuurt nog extra attributen zoals:

 • Roldeuren
 • Tentverwarming
 • Airconditioning
 • Nooduitgangbordjes
 • Enkele of dubbele deuren
 • Brandblussers

Daarnaast stelt u de tent zelf samen door middel van te kiezen voor zeilen zijwanden, kunststof zijwanden, glaswanden en/of een transparant dak. Wat uw wensen ook zijn, Kontent Structures realiseert ze voor u. Wilt u een tent huren in Leuven? Twijfel dan niet en vraag direct een offerte aan.


Copyright © 2019 Kontent Structures. All rights reserved