Voor feesten en evenementen

Wilt u een feest geven, een evenement organiseren of bent u op zoek naar een droge werkruimte in West-Vlaanderen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren tentenverhuurbedrijf in Nederland en West-Vlaanderen.

De maten van onze tenten

Breedte: deze maten variëren van 2.75 tot 50 meter
Lengte: deze maten zijn beschikbaar in een veelvoud van 5 meter
Zijhoogte: de zijhoogte is beschikbaar in maten tussen de 2.50 en 4 meter

 

De nokhoogte van de tent is uiteraard afhankelijk van de door u gekozen breedte en zijhoogte van de tent. Feesttenten zijn te huur vanaf 100 m².

Doeleinden tenten

U kunt verschillende tenten huren die geschikt zijn voor elk feest/evenement. U bepaalt zowel het interieur als exterieur van de tent. Bij ons slaagt u daarom altijd.

 

De tent kan voor veel doeleinden worden gebruikt waaronder:

 • Evenementen
 • Bedrijfsoplossingen
 • Bouw en infra
 • Sport

 

 

 

Bedrijven organiseren ook regelmatig evenementen waarbij tentverhuur van pas kan komen zoals:

 • Productlanceringen
 • Beurzen
 • Openingen
 • Congressen

Een tent huren is niet alleen bedoeld voor feesten en partijen. Hij kan ook dienen als doorwerktent tijdens slecht weer met regen en/of zware windstoten. In de tent heeft u een warme, veilige en afsluitbare omgeving waarin uw medewerkers in alle rust de werkzaamheden kunnen uitvoeren en het bouwproject kunnen afronden. Of u huurt een tent als tijdelijke opslag zodat uw spullen veilig en droog liggen. Deze werktenten kunnen overal in West-Vlaanderen worden neergezet.

Vrije overspanning

Gehuurde tenten worden altijd geplaatst als vrije overspanning. Dit houdt in dat de tent een open geheel is zonder obstakels binnen in de tent of scheerlijnen buiten de tent. U maakt daarom volledig gebruik van de ruimte binnen en buiten de tent.

Stevigheid

Aluhallen zijn de stevigste tenten die u kunt huren! Tentenverhuur West-Vlaanderen gebruikt uitsluitend  100% gecertificeerde tenten die zonder problemen windstoten van 100 km/u kunnen weerstaan, dankzij de speciale verankering en gestelde systeemvloeren binnenin de tent.

Waarom een tent huren bij Kontent Structures?

 • Ons assortiment is vrijwel altijd direct leverbaar.
 • U heeft gegarandeerd een snelle op-en afbouw van uw tent door ons ervaren team.
 • Kontent Structures is een zeer ervaren, professionele onderneming actief in heel Europa.
 • Om de hoge kwaliteit te waarborgen maken we alleen gebruik van gecertificeerde materialen.

Locatie

Bij Kontent Structures hebben we jarenlange ervaring in het plaatsen van tenten op verschillende locaties. We hebben tentconstructies geplaatst op de meest bijzondere locaties, zoals op een ponton, op bruggen of op het strand. Door onze ervaring en ons deskundige personeel kunnen we op vrijwel iedere locatie een tentaccommodatie plaatsen, mits deze toegankelijk is voor het gebruik van een heftruck. Wanneer de locatie niet geschikt is voor een heftruck plaatsen we een cassettevloer in plaats van vloerframes.


Copyright © 2019 Kontent Structures. All rights reserved