tentenverhuur en tentverkoop voor evenementen, werk en opslag en tijdelijke huisvesting

Geconditioneerde Tenten Kopen

Zoekt u een tentaccommodatie die ideaal is om te koelen of juist te verwarmen? Een geïsoleerde tent biedt de ideale omstandigheden om de temperatuur en luchtvochtigheid in de tent te kunnen beheersen. Vanwege de volledige isolatie zal een verwarmingsinstallatie of koelsysteem zo efficiënt mogelijk haar werk kunnen doen en kunt u het energieverbruik tot een minimum beperken.

Wij maken onder meer gebruik van speciale, dubbelwandige dakzeilen en sandwich zijwandpanelen.

Koop een geconditioneerde tent bij Kontent Structures

Afmetingen van een geconditioneerde tent

Een geconditioneerde tent is te koop met de volgende afmetingen:

Breedte: van 5 tot en met 40 meter.
Lengte: ongelimiteerd in segmenten van 5 meter.
Zijwandhoogte: vanaf 3 meter, dit kan oplopen tot 8 meter afhankelijk van het type tent en de uitvoering.

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke tentmaat raden wij aan om contact op te nemen met één van onze verkoopspecialisten. Vanwege onze eigen engineering en productie voorzien wij u graag van een maatwerk tent, die voorafgaand wordt uitgewerkt door middel van 3D visualisaties. Ons team voorziet u graag van een passend advies.

Doeleinden van een geconditioneerde tent

Een geconditioneerde tent is de perfecte oplossing wanneer u behoefte heeft aan extra ruimte waarbij koude of juist warme omstandigheden moeten worden gecreëerd. Een geïsoleerde tent geeft u de accommodatie welke u efficiënt kunt conditioneren.

We hebben reeds geconditioneerde tenten verkocht voor de volgende doeleinden:

 • Als gekoelde opslagruimte
 • Als verwarmde overslagruimte
 • Als overkapping van een zwembad
 • Voor winterse evenementen zoals met ijsbeelden / sneeuw
 • Als geconditioneerde werkruimte
 • Als semipermanente kantine of kleedruimte
 • Tijdelijke aula

Onze geconditioneerde tenten zijn zeer robuust, ze bestaan namelijk uit een aluminium constructie. Deze accommodatie wordt altijd als vrije overspanning geplaatst. Dit betekent dat er in de geconditioneerde tent geen obstakels te vinden zijn zoals steunpilaren. Hierdoor maakt u volledig gebruik van de gekochte vierkante meters.

U heeft ook de mogelijkheid om een tentvloer aan te schaffen voor in de geconditioneerde tent. Dit is geheel afhankelijk van uw doeleinde. Een zwaarlast systeemvloer is een zeer zware vloer welke direct bijdraagt aan de verankering van de tent. Deze vloer kan alleen met een heftruck geplaatst worden.

Aanvullingen op geconditioneerde tent

Vanuit Kontent Structures bieden we ook diverse aanvullingen aan voor uw geconditioneerde tent. Het is mogelijk om uw tent uit te breiden zodat deze van meer gemak is voorzien. We bieden onder andere de volgende opties aan:

 • Verwarming
 • Koeling
 • Vloersysteem
 • Dakgoten
 • Enkele of dubbele deuren
 • Glaswanden
 • Automatische of afsluitbare roldeuren

Over Kontent Structures – Uw producent

Kontent Structures produceert al meer dan 15 jaar geconditioneerde tenten, pagodetenten, opslagtenten en tentvloeren. In Nederland zijn we de enige producent binnen deze branche. We verkopen onze tentaccommodaties en tentvloeren wereldwijd. Zo hebben we in het verleden tentaccommodaties geëxporteerd naar onder andere Australië, Kaapverdië, diverse Afrikaanse landen en Suriname.

We leveren niet alleen maatwerk tenten uit onze eigen productie, uiteraard ook nieuwe tenten uit voorraad maar ook tweedehands tenten die nog van uitmuntende kwaliteit zijn.

We hebben altijd meer dan 10.000 m² aan tenten op voorraad liggen voor de verkoop. Al onze producten zijn voorzien van Nederlandse of Engelse constructieberekeningen volgens de Eurocode NEN-EN 1378 en NEN 8020-41, welke vereist zijn voor de evenementenbranche.

Contact opnemen met Kontent Structures

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een geconditioneerde tent? We geven u graag een passend advies over het kopen van een geconditioneerde tent en de vele mogelijkheden. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen: