tentenverhuur en tentverkoop voor evenementen, werk en opslag en tijdelijke huisvesting

Kadertent Kopen

Bent u als professioneel tentverhuurder op zoek naar kadertenten om uw assortiment uit te breiden? Een kadertent kopen is mogelijk bij Kontent Structures. Koop direct bij de producent een gecertificeerde kadertent van uitstekende kwaliteit.

Afmetingen Kadertent

De kadertent Event Serie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Verkrijgbaar in met verschillende afmetingen. Al onze kadertenten zijn voorzien van een vrije overspanning, waardoor er voor 100% gebruik gemaakt van worden van het oppervlakte in de tentaccommodatie.

We bieden de volgende kadertenten aan:

  • Kadertent Event Serie 110 (3 t/m 10m breed)
  • Kadertent Event Serie 170 (10 t/m 15m breed)
  • Kadertent Event Serie 225 (10 t/m 25m breed)
  • Kadertent Polygon Serie 270 (20 t/m 30m breed)

We verkopen zowel kadertenten van een klein formaat met een licht profiel, geschikt voor de kleinere evenementen tot kadertenten met een zwaarder profiel.

Naast de reguliere kadertenten produceren we bij Kontent Structures ook de Kadertent Polygon Serie 270. Deze kadertent, met een breedte van 20 t/m 30 meter, is zeer geschikt voor grote evenementen, festivals en sportevenementen.

De voordelen van Kontent Structures

Uw assortiment uitbreiden met kadertenten? Lees waarom Kontent Structures de geschikte partij is voor het kopen van kadertenten.

  • Leverbaar uit voorraad
  • Maatwerk projecten mogelijk vanwege eigen werkplaats
  • Zonder extra kosten 3D tekeningen van uw project
  • Kadertenten zijn volledig getoetst volgens NEN 8020-41
  • Jarenlange ervaring op het gebied van tentaccommodaties

Over Kontent Structures

Kontent Structures is dé specialist op het gebied van tentaccommodaties. Bij ons kunt u terecht voor zowel het huren van een tentaccommodatie als het kopen ervan. We produceren Aluhallen, Pagodetenten, Opslagtenten en Tentvloeren. Al onze Kadertenten zijn volledig getoetst en worden afgeleverd inclusief constructieberekeningen volgens de Eurocode NEN-EN 13782, welke vereist zijn volgens NEN-8020-41. Deze berekeningen zijn van toepassing voor de evenementenbranche.

Contact over kadertent kopen

Heeft u interesse in onze kadertenten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons online offerteformulier. We streven ernaar om u zo spoedig mogelijk een offerte aan te leveren. Ontvangt u liever een advies van één van onze specialisten? Met meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van kadertenten staan we u graag te woord. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar één van onze specialisten: +31 (0) 172 24 12 06.