tentenverhuur en tentverkoop voor evenementen, werk en opslag en tijdelijke huisvesting

Pagodetent Kopen

Pagodetent kopen

Bent u als professioneel tentverhuurbedrijf op zoek naar pagodetenten? De pagodetent is voor ieder verhuurbedrijf een onmisbare tentaccommodatie. Uw afnemers kunnen de pagodetent toepassen als entreetent, cateringpunten of als EHBO ruimte.

Onze pagodetenten zijn binnen zeer korte tijd te plaatsen door slechts twee personen. Door middel van regengoten is het mogelijk om de pagodetenten in een rij aan elkaar te koppelen en hiermee een grotere ruimte te creëren.

Een pagodetent kopen doet u bij Kontent Structures; we hebben jarenlange ervaring in de verkoop van pagodetenten.

Pagodetent uitvoeringen

We verkopen pagodetenten in twee verschillende uitvoeringen:

  • Pagodetent Event Serie 64 (3 t/m 5 meter breed)
  • Pagodetent Event Serie 84 (4 of 5 meter breed)

Event Serie 64

De pagodetent Event Serie 64 is de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een feestelijke aanvulling van uw assortiment. De pagodetent ES 64 is eenvoudig met slechts 2 personen te plaatsen. Deze pagodetent is goed bruikbaar voor bedrijfsfeesten, kleinere publieksevenementen en bijvoorbeeld culinaire festivals. De Event Serie 64 wordt standaard geleverd met PVC zijwanden. Deze pagodetent is verkrijgbaar met de volgende afmetingen:

Afmeting: 3×3 meter, 4×4 meter, 5×5 meter
Zijwandhoogte: 2.3 meter

Deze pagodetenten zijn doorgaans leverbaar uit voorraad. Geen lange wachttijden wanneer u pagodetenten wilt kopen.

Event Serie 84

De pagodetent Event Serie 84 kenmerkt zich door het eigentijds en moderne design. De Event Serie 84 is voorzien van een slimme constructie waardoor er naast zeilen zijwanden eenvoudig kunststof wanden, glaswanden en deuren geplaatst kunnen worden. Optioneel is de pagodetent uit te rusten met balies, bannerframes of regengoten om meerdere pagodetenten aan elkaar te koppelen.

Dit type pagodetent is geschikt voor de ambitieuze en veeleisende verhuurbedrijven welke grote projecten willen faciliteren.

Deze pagodetent is beschikbaar in de volgende afmetingen:

Afmeting: 5×5 meter
Zijwandhoogte: 2.3 meter

Speciaal voor de pagodetent ES 84 is er een handige transportbok ontwikkeld. In deze transportbok passen vijf complete pagodetent constructies. Met deze transportbok heeft u alle benodigdheden binnen handbereik waardoor de opbouw voorspoedig verloopt.

Bent u op zoek naar pagodetenten met gekleurde dakzeilen? Voor de Event Serie 64 en Event Serie 84 zijn de dakzeilen in vrijwel iedere kleur te bestellen. De levertijd en prijs van gekleurde dakzeilen zijn op aanvraag.

Pagodetent kopen bij Kontent Structures

Bij Kontent Structures hebben we jarenlange ervaring in pagodetent verkoop, wereldwijd. We verkopen alleen pagodetenten aan (verhuur) bedrijven. Door de verkregen ervaring en een team van specialisten leveren we alleen de hoogste kwaliteit tenten en tentvloeren.

Vanwege de eigen engineering en productie is het mogelijk om in samenspraak maatwerk te leveren.

Wanneer u pagodetenten bij ons koopt worden deze geleverd inclusief constructieberekeningen. Deze berekeningen zijn volgens de Eurocode NEN-EN 13782 en voldoen aan de veiligheidsregels uit de NEN 8020-41 die van toepassing is voor de evenementenbranche.

Waarom pagodetenten kopen bij Kontent Structures?

  • Ruime voorraad dus een snelle levering
  • Uniek design met de meeste mogelijkheden
  • Uitmuntende kwaliteit tegen een eerlijke prijs
  • Te bestellen in bijna iedere gewenste kleur
  • Volledig getoetst volgens NEN 8020-41

Contact over pagodetent kopen

Ontvangt u graag een passend advies over pagodetent kopen van één van onze specialisten? Of ontvangt u graag meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een gratis deskundig advies. Ons team van specialisten staat voor u klaar!