tentenverhuur en tentverkoop voor evenementen, werk en opslag en tijdelijke huisvesting

Speciale structuren kopen

Bent u op zoek naar een tentaccommodatie welke kan dienen als een ware blikvanger? Bij Kontent Structures verkopen we ook tentconstructies met speciale vormen. Deze tentstructuren zijn ontwikkeld voor grote evenementen en festivals. In het ontwerp is rekening gehouden met een flinke gebruikerslast zodat er een groot gewicht aan licht en geluid aan de constructie gehangen kan worden.

De speciale structuren

  • Aluhal Polygon Structure 270
  • Festival Structure 340

Afmetingen speciale structuren

Aluhal Polygon Serie 270

Breedte: 20m / 25m / 30m
Lengte: ongelimiteerd in 5 meter segmenten
Zijwandhoogte: 4m
Nokhoogte:
20m : 8.73m
25m : 9.18m
30m : 10.74m

Festival Serie 340

Breedte: 30m / 40m
Lengte: ongelimiteerd in 5 meter segmenten
Zijwandhoogte: 4m
Nokhoogte:
30m : 12.6m
40m : 15m

Doeleinde speciale structuren

De Polygon Structure 270 en de Festival Structure 340 zijn voornamelijk gemaakt voor grote evenementen en festivals. Echter kunnen deze structuren ook zeer goed voor semipermanente toepassingen worden ingezet:

  • Sportaccommodatie
  • Hangar
  • Opslagtent
  • Zwembad overkapping

Prijzen speciale structuren

Bent u benieuwd wat de prijs is van onze speciale structuren? De prijs altijd afhankelijk van de door u gekozen afmeting en manier van toepassing.
Wij raden aan om even contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze structuren. U kunt online een offerte aanvragen of ons direct bellen op +31 (0) 172 24 12 06. Onze verkoopspecialisten geven u graag advies!

Daarom een tent kopen bij Kontent Structures

Bij Kontent Structures hebben we jarenlange ervaring in het engineeren, produceren en verkopen van tentaccommodaties. Door onze engineers worden er kosteloos 3D visualisaties van uw nieuwe tent gemaakt. Hiermee krijgt u een zeer goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Ook kunt u aan de hand van de visualisaties bepalen of de tent geheel naar wens is.

Op ons terrein in Alphen aan den Rijn ligt altijd meer dan 10.000 m² aan tentmateriaal op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om uw tentaccommodatie binnen zeer korte tijd uit te leveren. Voor de speciale structuren is de levertijd iets langer, vanwege het maatwerk.

Al onze producten worden geleverd inclusief Nederlandse constructieberekeningen volgens de NEN-EN 13782 welke vereist zijn volgens de NEN-8020-41. Deze zijn toepasbaar voor de evenementenbranche.