Offerte aanvragen
Zoeken

 

Een tijdelijk restaurant is voor meerdere toepassingen te gebruiken. Waaronder voor een pop-up restaurant of om een tijdelijk restaurant te openen gedurende seizoenfluctuaties. Door de verschillende mogelijkheden die een tentpaviljoen met zich meebrengt is deze zeer geschikt als tijdelijk restaurant.

 

Tijdelijk restaurant

Voor een tijdelijk restaurant maken we meestal gebruik van een aluhal. Een aluhal is een aluminium tentconstructie die zeer sterk is en bestand tegen hoge windsnelheden. We plaatsen een aluhal altijd als een vrije overspanning. Dit houdt in dat er geen obstakels binnenin de tent te vinden zijn, eveneens geen scheerlijnen buiten de tent. Het gaat om een vrije ruimte waarbij u volledig gebruik maakt van de beschikbare vierkante meters. Een aluhal is zowel te koop als te huur bij ons. We bieden ook de mogelijkheid aan om een aluhal te leasen. Naast een aluhal gebruiken we voor een tijdelijk restaurant ook wel eens pagodetenten, die aangesloten worden op de aluhal. De pagodetenten worden met name gebruikt als ruimte voor de keuken.

 

Materiaal keuze

Met een aluhal heeft u de keuze om de tentaccommodatie geheel naar uw wens samen te stellen. Aluhallen zijn altijd op voorraad, zo ook de verschillende materialen. Als standaard leveren wij een aluhal met zeilen zijwanden en witte dakzeilen. Wellicht is dit voor een tijdelijk restaurant niet de juiste uitstraling.

We bieden de volgende keuzemogelijkheden aan:

 

 • Kunststof zijwanden
 • Sandwich panelen
 • Glaswanden
 • Transparante dakzeilen
 • Vloersysteem

Onze ervaring leert dat men vaak kiest voor glaswanden met een tijdelijk restaurant. Door de glazen wand krijgt uw restaurant een open uitstraling en zorgt ervoor dat uw gasten een prettig uitzicht hebben.

 

Verschillende doeleinden

Een tijdelijk restaurant kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden:

 • Tijdens renovatie
 • Tijdens seizoenfluctuaties
 • Als een pop-up restaurant
 • Na een calamiteit
 • Als overkapping van een terras

Tentvloeren

Als tentvloeren bieden we 2 verschillende tentvloeren aan. Een tentvloer zorgt voor een zeer stabiele ondergrond van uw tijdelijke restaurant en draagt bij aan de verankering van de tentaccommodatie. Alle tentvloeren worden voor 100% vlak gesteld, zodat u altijd beschikt over een gelijke ondergrond.

We bieden de volgende tentvloeren aan:

Vloerframes

Vloerframes worden voornamelijk door ons gebruikt als tentvloer. Het is een zeer sterke tentvloer, bestaande uit berken betonplex platen omringd door een metalen constructie. Alle vloerframes hebben een formaat van 2.5 x 5 meter. Vanwege het gewicht zijn vloerframes alléén te plaatsen met behulp van een heftruck! Uw locatie dient dan ook geschikt te zijn om met een heftruck te rijden.

Cassettevloer

Op de krappere locaties maken we eerder gebruik van een cassettevloer dan vloerframes. Een cassettevloer bestaat ook uit berken betonplex platen maar wordt omringd door aluminium ringbalken. Een cassette heeft een afmeting van 1 x 2.5 meter. Een cassettevloer kan direct gebruikt worden of deze kan aangekleed worden met bijvoorbeeld tapijttegels. Deze vloer draagt niet bij aan de verankering van de tent waardoor er altijd extra verankering nodig is.

 

Extra mogelijkheden

We bieden ook diverse extra mogelijkheden aan voor een tijdelijk restaurant. Deze facilitaire opties zorgen ervoor dat uw aluhal van meer gemak en comfort is voorzien. We bieden de volgende opties aan:

 

 • Verwarming
 • Airconditioning
 • Enkele of dubbele deuren
 • Dakgoten
 • Nooduitgangbordjes
 • Brandblussers

Tijdelijke restaurant van Kontent Structures

Bij Kontent Structures hebben we meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tijdelijke restaurants. We zijn een totaalleverancier op het gebied van tenten: we ontwikkelen, produceren, verkopen en verhuren aluminium tentconstructies. Door onze jarenlange ervaringen adviseren wij u graag vrijblijvend over tijdelijke accommodaties.


Copyright © 2019 Kontent Structures. All rights reserved