Offerte aanvragen
Zoeken

Bent u op zoek naar een tijdelijke winkelruimte wegens een calamiteit? Of heeft u bijvoorbeeld plannen om een pop-up winkel te openen? Een tentaccommodatie is zeer geschikt om te gebruiken als tijdelijke winkelruimte vanwege de veelzijdige aard.

Afmetingen tijdelijke winkelruimte

Het is mogelijk om een tijdelijke winkelruimte te huren in diverse afmetingen. De afmeting is geheel afhankelijk van uw beoogde locatie. De volgende afmetingen zijn beschikbaar:

 

  • Breedte: van 5 tot en met 40 meter.
  • Lengte: vanaf 5 meter, te verlengen in veelvouden van 5.
  • Zijwandhoogte: vanaf 3 meter, afhankelijk van het type en uitvoering mogelijk tot wel 8 meter.
  • De nokhoogte is afhankelijk van de door u gekozen zijwandhoogte en breedtemaat.

Een tentaccommodatie samenstellen ten behoeve van tijdelijke winkelruimte is maatwerk. We bespreken graag uw ruimteprobleem of project. Neem contact op met één van onze verhuurspecialisten voor een afspraak.

De voordelen van een tentaccommodatie

Een tentaccommodatie biedt vele voordelen ten opzichte van een vaste locatie.

Snelle opbouw

Zo wordt een tijdelijke winkelruimte razendsnel opgebouwd. Ons team van zeer ervaren montagemedewerkers zorgt ervoor dat uw tijdelijke winkel binnen korte tijd in gebruik genomen kan worden.

 

Naar eigen wens

Met een tentaccommodatie heeft u de mogelijkheid om de tijdelijke winkel geheel naar uw wensen samen te stellen. Met een vaste locatie is dit een stuk lastiger. U kunt nu zelf de ideale locatie vaststellen van deuren, ramen en overige faciliteiten of aankleding.

Locatie

De tijdelijke winkelruimte wordt op de door u geselecteerde locatie geplaatst. Op vrijwel iedere locatie kunnen wij een tentaccommodatie mogelijk maken. Denkt u wel aan de eventuele melding of (tijdelijke) vergunningsaanvraag die een Gemeente mogelijk van u wenst.

 

Huurtermijn

Heeft u de winkel voor slechts een paar weken nodig, een paar maanden of een jaar? Bij Kontent Structures is het mogelijk.

Tijdelijke winkelruimte huren bij Kontent Structures

Huur een tijdelijke winkelruimte bij Kontent Structures en kies voor kwaliteit, veiligheid en ervaring. We plaatsen al meer dan 20 jaar tijdelijke accommodaties door heel Europa. Ook onze montagemedewerkers zijn zeer ervaren en werken vaak al jaren bij Kontent Structures.

 

Naast ervaring staan we ook voor kwaliteit. Als bedrijf is Kontent Structures VCA en ISO gecertificeerd. Dit betekent dat we op een zeer veilige manier te werk gaan. Niet alleen ons bedrijf is VCA gecertificeerd maar ook alle medewerkers zijn individueel voorzien van een VCA certificaat.

 

U huurt bij ons een tijdelijke winkelruimte voor een korte periode tot semi permanent. Heeft u een maatwerk oplossing voor ogen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag gezamenlijk uw project door. Aan het huren of kopen van een tijdelijke winkelruimte zijn voorwaarden verbonden.

Contact over tijdelijke winkelruimte

Heeft u een vraag over het huren van een tijdelijke winkelruimte? Neem dan contact met ons op! Onze verhuurspecialisten staan u graag te woord. Ook wanneer u liever een vrijblijvend advies ontvangt voor uw project raden we aan om contact met ons op te nemen!

Dit kan op de volgende manieren:

 

 


Copyright © 2019 Kontent Structures. All rights reserved