Offerte aanvragen
Zoeken

Een shutdown en turnaround is een complexe en omvangrijke operatie voor uw bedrijf. Bij Kontent Structures zijn we ons daar bewust van. Het is een belangrijke activiteit voor bedrijven in de petrochemie of de industriële sector, waarbij het erg belangrijk is dat de reguliere werkzaamheden zo spoedig mogelijk voortgezet kunnen worden. Tijdens een turnaround is een tijdelijke accommodatie een zeer geschikte oplossing. Op het gebied van tijdelijke huisvesting ontzorgen wij u graag tijdens een turnaround!

Tijdelijk onderkomen

Tijdens een turnaround vindt er een toestroom aan extra mankrachten plaats op uw bedrijfsterrein. Daardoor is het wenselijk om een tijdelijke accommodatie neer te zetten. Een tijdelijk onderkomen kan dienst doen als kleedruimte voor het extra personeel of als tijdelijke kantine.

 

Gedurende een turnaround maken we als tijdelijke accommodatie gebruik van een aluhal. Deze tentaccommodatie bestaat uit een aluminium constructie en is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Mede door de vele mogelijkheden kan een aluhal op verschillende manieren toegepast worden. Als werktent gebruiken we voornamelijk een aluhal met zeilen zijwanden, terwijl kunststof wandpanelen zeer wenselijk zijn bij een tijdelijke kantine.

Maten tijdelijke accommodaties

Een aluhal wordt altijd als een vrije overspanning geplaatst, zonder obstakels in de tent. We bieden aluhallen aan met de volgende afmetingen:

 

Breedte: van 10 tot 25 meter

Lengte: ongelimiteerd verlengbaar in segmenten van 5 meter, zo lang u wenst.

Zijwandhoogte: 3 meter

Veiligheid

Veilig werken is voor ons zeer belangrijk. Door onze jarenlange ervaring binnen de petrochemie en industriële sector weten wij dat dit ook zeer belangrijk is voor uw bedrijf. We investeren in onze en uw veiligheid door middel van ons beleid. Kontent Structures is voorzien van een VCA certificaat, ook alle montagemedewerkers zijn individueel voorzien van een VCA certificaat. Ook zijn we ISO gecertificeerd. Al onze montagemedewerkers ontvangen voorafgaand aan een project een briefing met daarin de veiligheidsrisico’s en het beleid. Iedere medewerker is zicht bewust van ons veiligheidsbeleid. Er wordt strikt volgens dit beleid gewerkt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid op uw bedrijfsterrein.

 


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved