Offerte aanvragen
Zoeken

Met onze ruimtelijke oplossingen kunt u werkzaamheden voortzetten ongeacht de weersomstandigheden. Hierdoor komen renovatie- of bouwwerkzaamheden niet in gevaar door ongunstig weer. Zoekt u een flexibele oplossing die op korte termijn geplaatst kan worden? Dan is een tijdelijke accommodatie de oplossing.

Aanbod tentconstructies

Op het gebied van bouw en infrastructuur bieden wij verschillende tentaccommodaties aan:

 

We maken vrijwel altijd gebruik van een aluhal als tentstructuur. Dit is een zeer solide aluminium tentconstructie. Een aluhal wordt te allen tijde geplaatst als een vrije overspanning. Dit houdt in dat er geen extra obstakels binnenin de tent aanwezig zijn. Hierdoor maakt u volledig gebruik van de beschikbare vierkante meters.

 

Aluhallen zijn zowel te koop als te huur bij ons.

 

Ook wanneer u op zoek bent naar een maatwerk oplossing bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met één van onze specialisten op voor meer informatie over maatwerk oplossingen.

Facilitaire mogelijkheden

Wij begrijpen dat u genoeg werkzaamheden aan uw hoofd heeft tijdens een project. Daarom ontzorgen wij u graag en bieden we facilitaire mogelijkheden aan voor in uw tent:

 

 • Verwarmingselementen
 • Airconditioning
 • TL verlichting
 • Nooddeuren
 • Nooduitgang bordjes
 • Brandblussers
 • Enkele of dubbele deuren
 • Automatische roldeuren

Vloersysteem

Naast tentconstructies vindt u ook vloersystemen in ons assortiment. Een tentvloer zorgt niet alleen voor een stabiele ondergrond maar ook voor verankering van de tent.

Vloerframes

Vloerframes zijn zeer sterk en zorgen voor een stabiele ondergrond. Deze vloer wordt altijd waterpas gesteld. Ook wanneer de ondergrond ongelijk is, zorgen wij ervoor dat er een gelijke vloer ontstaat. Een vloerframe bestaat uit een zware berken betonplex plaat met daar omheen een metalen constructie. Daardoor is het een zeer stevige vloer maar deze vloer kan alléén geplaatst worden met behulp van een heftruck. Uw locatie dient geschikt te zijn om met een heftruck overheen te rijden.

 

 

Cassettevloer

Cassettes bestaan ook uit zwaarlast berken betonplex platen maar zijn omringd met aluminium ringbalken. Hierdoor zijn cassettes minder zwaar dan vloerframes en is er bij deze vloer geen gebruik van een heftruck vereist. Daardoor is een cassettevloer geschikt voor de minder ruime locaties. Ook een cassettevloer wordt 100% waterpas gesteld.

 

 

Diverse toepassingen

Voor ieder ruimtelijk probleem hebben we bij Kontent Structures een oplossing. Vanwege ons uitgebreide assortiment zijn onze tentaccommodaties voor diverse toepassingen te gebruiken:

 

 • Vorstvrij en droog lassen
 • Geconditioneerde werkruimte
 • Doorwerkvoorziening bij slechte weersomstandigheden
 • Weersonafhankelijkheid bij infrastructuur projecten
 • Droge en windvrije voorziening

Meer informatie over Kontent Structures

We bieden al meer dan 20 jaar tentaccommodaties aan, onder andere voor de bouw en infrastructuur. In de loop der jaren zijn onze bedrijfsprocessen uitgebreid naar zowel tentenverhuur als tentverkoop.

 

Vanwege onze jarenlang ervaring en expertise adviseren wij u graag op het gebied van tenten. U ontvangt van ons ook advies op het gebied van eventuele vergunningen en facilitaire zaken.

 

Ons bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid. Daarom streven wij een strikt veiligheidsbeleid na en zijn we VCA en ISO gecertificeerd. Niet alleen als bedrijf zijn we VCA gecertificeerd, ook alle operationele medewerkers persoonlijk zijn VCA gecertificeerd.

 

Wanneer u een tentconstructie koopt ontvangt u Nederlandse of Engelse constructieberekeningen.


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved