Offerte aanvragen
Zoeken

Afmetingen bouwtent Kontent Structures

Bouwtenten zijn in breedte maten van 5 tot 40 meter te huur. Alle lengte maten zijn mogelijk, in veelvouden van 5 meter. Zijhoogten van de bouwtenten zijn beschikbaar in 2.50, 3 en 4 meter. De nokhoogte varieert tussen de 3 en 11 meter afhankelijk van de zijhoogte en breedte maat van de tent. Wij hanteren een minimale tentafmeting van 100 m². Voor bouwprojecten is vaak een maatwerk oplossing nodig.  Zo kan het voorkomen dat de gehuurde tent verrijdbaar moet zijn, de tent tegen zeer harde windstoten bestand moet zijn, het altijd warm moet blijven of dat de tent een bijzondere vorm moet hebben. Dit is voor ons geen enkel probleem.

We hebben inmiddels talloze maatwerk projecten uitgevoerd voor het droog werken onder een tent. Dankzij onze innovatieve insteek, deskundig personeel, eigen transport en volledig uitgeruste werkplaats krijgen we alles voor elkaar. Voor het huren van een maatwerk bouwtent neem dan even direct contact met ons op.

 

Een bouwtent wordt altijd geplaatst als vrije overspanning. Dit houdt in dat de tent een open geheel is zonder obstakels binnen in de tent of scheerlijnen buiten. U maakt dus 100% gebruik van de ruimte binnen en buiten de tent.


Doeleinden bouwtenten

  • Bouwprojecten met spoed
  • Betonbouw, wegenbouw en nieuwbouw
  • Infrastructuur projecten
  • Renovatieprojecten

Copyright © 2021 Kontent Structures. All rights reserved