Offerte aanvragen
Zoeken

Harde wind, neerslag, kou, vorst en elke combinatie hiervan kan uw werkplanning volledig in de war schoppen. Regelmatig adviseren wij bouwbedrijven die door willen werken ondanks het weer.

 

Ondanks de temperatuur en sterke windstoten. Zij zoeken een warme, veilige en afsluitbare omgeving waar hun medewerkers in alle rust de werkzaamheden uitvoeren en het bouwproject afronden.

 

Met een doorwerktent kunt u doorwerken ongeacht het weer. U heeft geen last meer van vorst, wind of neerslag die uw planning in de war brengt.

 

Hiermee is uw planning veilig gesteld en lopen medewerkers geen risico door harde wind of vorst. Sterker nog, iedereen werkt sneller in een volledig afgesloten en verwarmde omgeving.

Afmetingen Doorwerktenten

Geen één project is hetzelfde. Daarom bieden wij doorwerktenten aan met een diversiteit aan afmetingen:

 

Breedte: van 5 tot 40 meter.

Lengte: vanaf 5 meter, oneindig te verlengen in 5 meter segmenten.

Zijwandhoogte: 2.50, 3 of 4 meter.

 

De nokhoogte is afhankelijk van de zijhoogte en breedte maat van de tent.

 

Wij hanteren een minimale tentafmeting van 100 m².

 

Een doorwerktent voor de bouw wordt altijd geplaatst als vrije overspanning. Dit houdt in dat de tent een open geheel is zonder obstakels binnen in de tent of scheerlijnen buiten. U kunt dus 100% gebruik maken van de ruimte binnen en buiten de tent.

Toepassingen

Doorwerktenten worden verdeeld in 2 soorten tenten:

 

Bouwtenten

Deze tenten worden met name gebruikt voor (zeer) grote projecten zoals:

 

  • Bouwprojecten met spoed
  • Betonbouw, wegenbouw en nieuwbouw
  • Infrastructuur projecten

Werktenten

Deze tenten worden met name gehuurd voor kleine en middelgrote projecten zoals:

 

  • Doorwerkvoorziening bij slecht weer
  • Beton, straal- en coatingwerkzaamheden
  • Opknappen van boten
  • Kunststof toepassingen
  • Zwembaden en vijvers

Op- en afbouw doorwerktent

Wij bouwen altijd de volledige doorwerktent voor u op- en af. Dit doen we met een professioneel gecertificeerd team op een zeer veilige manier.

 

Dit betekent echter wel dat de tent niet standaard verplaatsbaar is. Op aanvraag wordt een doorwerktent wel verplaatsbaar gemaakt, maar dit is vrijwel alleen interessant wanneer de tent langer dan enkele weken nodig is.

Meer informatie over Kontent Structures

Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met het verhuren, verkopen en produceren van aluminium tentconstructies. Kontent Structures is voorzien van een VCA en ISO certificaat. Onze montagemedewerkers zijn individueel ook gecertificeerd met een VCA certificaat.

 

Alle doorwerktenten zijn individueel gecertificeerde tenten. Dit betekent dat deze aan de hoogste normen voldoen op het gebied van stevigheid, stabiliteit en brandveiligheid.

 


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved