Offerte aanvragen
Zoeken

Zoekt u een oplossing waarbij uw werkzaamheden met ongunstige weersomstandigheden altijd door kunnen gaan? Een werktent huren of kopen is voor u het antwoord. Een werktent van Kontent Structures zorgt voor een droge, windvrije en veilige werkplek. Voor bescherming van het werk of product, maar uiteraard ook de medewerkers! Met een werktent loopt uw project geen vertraging op, wordt kwaliteit gewaarborgd en blijft u in alle seizoenen operationeel.

De grootte van een werktent

Onze werktenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen:

 

Breedte: van 2.75 tot en met 40 meter.
Lengte: vanaf 5 meter, oneindig te verlengen in veelvouden van 5.
Zijwandhoogte: 2.30, 3 of 4 meter.

 

 

De afmeting van uw werktent is sterk afhankelijk van uw project en de beoogde locatie. Heeft u een afwijkende afmeting nodig? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Zij bespreken graag de maatwerkmogelijkheden met u. Ook wanneer u een werktent nodig heeft op een bijzondere locatie voorzien wij u graag van een deskundig advies, om samen tot een succesvol resultaat te komen. Bij Kontent Structures hanteren we een minimale tentafmeting van 250

Diverse toepassingen

Het gebruik van een werktent is mogelijk voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor ons is het belangrijk dat uw werkzaamheden op een veilige, droge en windvrije manier voortgezet kunnen worden. In de loop der jaren hebben we werktenten geplaatst op diverse locaties, van zwembaden tot bruggen. Zo hebben we in 2017 een werktent geplaatst op een fietsbrug in Spijkenisse, Nederland. Deze fietsbrug was een bijzondere locatie, vooral vanwege de afmetingen. Op de fietsbrug is een werktent geplaatst van 2.75 meter breed en maar liefst 100 meter lang. Hierdoor was het niet nodig om de werkzaamheden in de winter te staken en konden deze gewoon voortgezet worden.

 

 

Een werktent huren of kopen is ook zeer geschikt voor de volgende toepassingen:

 

  • Werkzaamheden aan bruggen of brugdekken
  • Beton, straal- en coatingwerkzaamheden
  • Nieuwbouw of renovatie van zwembaden
  • Het opknappen van boten

Onze werktenten worden geplaatst als een vrije overspanning. Dit houdt in dat een werktent geen gebruik maakt van steunpilaren in de tent of scheerlijnen buiten de tent. Met een vrije overspanning heeft u alle gehuurde vierkante meters tot uw beschikking.

Extra mogelijkheden voor werktent verhuur / verkoop

Wanneer u een werktent bij ons huurt of koopt, bieden we diverse extra mogelijkheden aan. Deze extra mogelijkheden zorgen voor een comfortabele werkplek.

We bieden onder andere de volgende mogelijkheden aan:

 

  • Verlichting
  • Verwarming

Meer informatie over Kontent Structures

Bij Kontent Structures houden we ons al meer dan 20 jaar bezig met het verhuren en verkopen van werktenten. Daarmee kunnen we onszelf met recht een zeer ervaren partner op het gebied van tentaccommodaties noemen. We werken uitsluitend met gecertificeerde producten. Als bedrijf zijn we in het bezit van een VCA certificaat. Niet alleen als bedrijf zijn we gecertificeerd maar ook alle medewerkers zijn individueel in het bezit van een VCA certificaat. Veiligheid speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Naast het VCA certificaat zijn we ook voorzien van een ISO 9001 certificaat. Ons team is zich zeer bewust van een veilige werkomgeving. Dit neemt echter niet weg dat wij bekend staan om onze efficiënte werkwijze en daarmee vlotte op- en afbouw. Werktenten zijn per direct beschikbaar voor huur of koop. U heeft de mogelijkheid om een werktent te huren voor een weekend, een week, een maand, een jaar of zelf langer. Aan het huren van een werktent zijn voorwaarden verbonden.

Contact

We bespreken graag gezamenlijk uw project om zo tot een resultaat te komen waarmee u voor 100% tevreden bent. Onze specialisten staan u graag te woord. Ga naar het contactformulier, vul deze volledig in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen!


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved