Offerte aanvragen
Zoeken

Bent u op zoek naar een innovatieve locatie voor uw beurs of congres? U kunt deze organiseren in de daarvoor bestemde centra of hallen maar wellicht heeft u zelf een locatie op het oog. Met een tijdelijke accommodatie kunt u op iedere gewenste locatie een beurs op congres organiseren.

Locaties voor beurzen en congressen

Het organiseren van een beurs of congres is een groot project. Een van de aandachtspunten in de eerste fase is de locatie van uw beurs of congres. Uiteraard kunt u voor een bestaande locatie kiezen zoals een beurshal maar een unieke locatie is ook mogelijk. Onze aluhallen zijn zeer geschikt om een beurs of congres op uw gewenste locatie plaats te laten vinden. Een aluhal is op vrijwel iedere locatie te plaatsen. Door de jaren heen hebben wij onder andere een aluhal met meerdere verdiepingen geplaatst op de Afsluitdijk. Vanwege het thema ‘water’ was dit een zeer geschikte locatie die goed bij het thema paste.

Kadertent

Een kadertent bestaat uit een aluminium frame dat wordt geplaatst als een vrije overspanning. Dit betekent dat u geen last heeft van obstakels binnen én buiten de tent. Voor een beurs of congres is dit van groot belang, aangezien u vaak alle vierkante meters in gebruik heeft.

 

Afmetingen

Een kadertent is verkrijgbaar met de volgende maten:

 

Breedte: van 5 tot 50 meter

Lengte: vanaf 5 meter, onbeperkt te verlengen in 5 meter segmenten

Zijhoogte: 2.5,3 of 4 meter

 

De nokhoogte is afhankelijk van de door u gekozen breedte- en lengtemaat.  Voor het verhuren van een tentaccommodatie hanteren wij een minimaal formaat van 250 m².

Materiaalkeuze

Naast ons ruime assortiment aan tentaccommodaties beschikken we ook over diverse materialen voor de aluhallen. Een aluhal kan volledig naar uw wensen samengesteld worden. Een tentaccommodatie wordt standaard voorzien van zeilen zijwanden en witte dakzeilen. Optioneel heeft u de keuze uit:

 

  • Kunststof wandpanelen
  • Glaswanden
  • Transparant dak
  • Vloersysteem

 

Facilitaire opties

Naast de materiaalkeuze heeft u ook de mogelijkheid om facilitaire opties aan uw kadertent toe te voegen. Met een beurs of congres is een kale kadertent niet ideaal. We bieden onder andere de volgende opties aan:

 

  • Verwarmingselementen
  • Airconditioning
  • Enkele of dubbele deuren
  • Nooduitgangbordjes
  • Brandblussers
  • Tapijttegels

Beurs- of congreslocatie van Kontent Structures

We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tijdelijke accommodaties, wat ons een bevlogen partner maakt. We verhuren niet alleen tentaccommodaties maar produceren en verkopen deze ook. Onze tenten worden met de regelmaat gebruikt voor een beurs of congres, waardoor wij u graag van een persoonlijk advies voorzien. Eventueel komen we op locatie kijken naar de beschikbare ruimte.

 

Veilig werken is erg belangrijk binnen onze organisatie. Daarom zijn we als bedrijf VCA gecertificeerd. Ook al onze montagemedewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat. We werken met een eigen team van montagemedewerkers, die stuk voor stuk zeer ervaren en deskundig zijn. Hierdoor is een veilige maar bovendien ook snelle bouw gegarandeerd.

 


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved