Offerte aanvragen
Zoeken

Feesttenten van Kontent Structures

Wij bij Kontent Structures houden ons al meer dan 20 jaar bezig met het ontwerpen, produceren, verhuren en verkopen van feesttenten, die we door heel Europa verhuren en verkopen. Door een grote voorraad aan tentconstructies en tentvloeren die wij produceren is de levering altijd vliegensvlug.

 

Een feesttent huren of kopen

Op zoek naar een professionele feesttent om te horen of te kopen? Bij Kontent Structures kan het allemaal. We verhuren al meer dan 20 jaar feesttenten en produceren de tenten in eigen huis. Samen gaan we op zoek naar de ideale tent, helemaal afgestemd op uw wensen en eisen. Want hoe klein of groot de accommodatie ook is, de uitstraling en de kwaliteit ervan zijn altijd belangrijk.

 

Door ons uitgebreide assortiment kunt u kiezen uit veel verschillende tenten. Gaat u voor een boogdak of een puntdak? Of is een feesttent met speciale vorm waar u naar op zoek bent? Lichtdoorlatend of verduisterend zeilwerk, glaswanden of een (overdekt) terras? Wij gaan graag met u in gesprek om de ideale invulling van uw tentaccommodatie te vinden.


De voordelen van een feesttent

  • Ideaal wanneer u wel een locatie heeft, maar nog geen accommodatie
  • Met een feesttent is uw feest of evenement altijd voorbereid op ongunstige weersomstandigheden
  • Creëer uw eigen `look and feel`
  • Een feesttent is aan te sluiten op een bestaand pand
  • Op- en afbouw binnen een hele korte tijd

Copyright © 2021 Kontent Structures. All rights reserved