Offerte aanvragen
Zoeken

Bent u op zoek naar een feesttent voor publieksevenementen of een zakelijk evenement? Bij Kontent Structures verhuren en verkopen we feesttenten voor talloze doeleinden: van exclusieve bedrijfsfeesten tot culinaire festivals met duizenden bezoekers. Een feesttent huren of kopen? Deze kan volledig naar eigen smaak worden ingericht. Geen zorgen om het weer. Onze feesttenten zijn, door de hoge kwaliteit van materiaal, werkwijze en verankering bestand tegen slecht weer en hoge windsnelheden. Een geslaagd evenement met feesttenten van Kontent Structures.

Doeleinden Feesttent

De mogelijkheden voor feesttenten zijn eindeloos. Bij Kontent Structures verhuren we al meer dan 20 jaar feesttenten, voor zowel publieksevenementen als zakelijke feesten. Feesttenten worden onder andere gebruikt voor:

 

 • Muziekevenementen
 • Festivals
 • Bedrijfsfeesten
 • Culinaire evenementen
 • Zakelijke jubilea

Afmetingen Feesttent

Feesttenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen:

Breedte: vanaf 5 meter t/m 50 meter
Lengte: Zo lang u wenst; in veelvouden van 5 meter.
Zijwandhoogte: 2.50 , 3 of 4 meter

 

We hanteren een minimale afmeting van 250 m².

Feesttent constructie

Wanneer u een feesttent huurt of koopt bij Kontent Structures ontvangt u een aluhal. Dit is een zeer solide tent met een aluminium constructie. Feesttenten worden altijd als vrije overspanning geplaatst, een groot voordeel van de aluhal. Dit betekent dat er in de tent geen obstakels zoals steunpalen staan. Ook buiten de tent heeft u geen last van scheerlijnen. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare vierkante meters. Al onze aluminium tentconstructies voldoen aan de gestelde Europese veiligheidseisen en normen. De feesttenten worden op een zeer veilige manier verankerd waardoor ze bestand zijn tegen hoge windsnelheden. De vloer is een belangrijk onderdeel van die verankering, vandaar dat we bij Kontent Structures voornamelijk werken met zwaarlast systeemvloeren. Deze vloer is robuust en zorgt ervoor dat uw feesttent voldoende verankerd is. Let wel op: zwaarlast systeemvloeren kunnen alléén met een heftruck geplaatst worden vanwege het gewicht van de vloerframes.

Aanvullingen op feesttenten

Een standaard feesttent wordt geleverd met PVC zeilen zijwanden en een wit PVC zeilen dak. U heeft de mogelijkheid om uw feesttent een exclusieve uitstraling te geven door te kiezen voor onderstaande opties:

 

 • Kunststof wanden
 • Glaswanden
 • Transparant dak
 • Vloersysteem

Daarnaast bieden we ook onderstaande toevoegingen aan:

 

 • Tentverwarming
 • Airconditioning
 • Enkele of dubbele deuren
 • Nooduitgangbordjes
 • Brandblussers

Extra informatie over Kontent Structures

Feesttenten zijn één van onze pijlers waar we ons al meer dan 20 jaar mee bezig houden. Door heel Europa verhuren we feesttenten. Ons bedrijf kenmerkt zich door de grote voorraad aan feesttenten en tentvloeren, waardoor we binnen zeer korte tijd een feesttent kunnen plaatsen. Dit kan voor een dag, een weekend, een week of langer. We beschikken over een eigen wagenpark met meerdere vrachtwagens, waardoor het transport ook in eigen beheer is. Ook de op- en afbouw wordt in eigen beheer gedaan, waardoor onze vakkundige bouwploeg veel ervaring heeft en binnen korte tijd uw feesttent heeft opgebouwd. Kontent Structures is VCA gecertificeerd. Niet alleen de individuele medewerkers, maar óók het bedrijf als geheel; waardoor er op een zeer veilige manier gewerkt wordt. Als laatste zijn aan het huren van een feesttent voorwaarden verbonden. Wat deze voorwaarden zijn lees je hier.

Contact over feesttent verhuur

Heeft u graag persoonlijk contact over het huren of kopen van een feesttent? Neem dan contact op met één van onze specialisten! We geven u graag een persoonlijk advies omtrent uw project. U kunt contact met ons opnemen door:

 


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved