Offerte aanvragen
Zoeken

Ontvang uw VIP gasten in een luxe tentaccommodatie

Tijdens een publiekevenement of bedrijfsevenement kan het voorkomen dat er een ruimte wordt ingericht voor VIP gasten. Misschien voor de sponsoren van uw evenement of belangrijke relaties? Ontvang uw VIP gasten in een speciale accommodatie, geheel naar uw stijl ingericht.

Het formaat van een VIP tent

Een VIP tent is beschikbaar in verschillende formaten:

 

Breedte: Vanaf 5 meter tot en met 50 meter.

Lengte: Vanaf 5 meter, verlengbaar in veelvouden van 5.

Zijwandhoogte: 2.5, 3 of 4 meter.

 

De nokhoogte van de tent is afhankelijk van de breedte en de zijwandhoogte. We verhuren VIP tenten vanaf 250 m².

VIP tent huren of kopen

Een VIP tent bestaat uit een aluminium frame constructie. Deze constructie wordt altijd als vrije overspanning geplaatst. Dit houdt in dat er zich geen obstakels binnen in de tent bevinden en geen scheerlijnen buiten de tent. Hierdoor kunt u gebruik maken van alle beschikbare vierkante meters.

 

De VIP tent is beschikbaar met zeilen zijwanden, kunststof wandpanelen of glaswanden. Voor het dak en de gevelzeilen heeft u de optie uit witte dakzeilen en transparante dakzeilen.

 

We plaatsen een VIP tent vrijwel altijd met een zwaarlast systeemvloer. Deze vloer dient tevens als verankering van de tent. Let op: zwaarlast vloerplaten worden uitsluitend met een heftruck geplaatst, vanwege de zwaarte van de platen. Uw locatie dient daarom geschikt te zijn voor het gebruik van een heftruck.

 

Extra mogelijkheden

Vanuit Kontent Structures bieden we extra mogelijkheden aan voor een VIP tent. Deze mogelijkheden zorgen voor meer gebruiksgemak en maken de VIP tent praktischer en/of behaaglijker:

 

  • Tentverwarming
  • Enkele of dubbele deuren
  • Nooduitgang bordjes en brandblussers
  • Tapijttegels

Over Kontent Structures

Huur of koop uw VIP tent bij dé specialist in tentenverhuur: Kontent Structures. We zijn al meer dan 20 jaar actief in het verhuren en verkopen van tijdelijke accommodaties.

 

Naast verhuren, produceren we aluminium tentconstructies en metalen tentonderdelen. U kunt van ons kwaliteit en snelheid verwachten. We beschikken over een eigen bouwploeg, bestaande uit deskundige en ervaren medewerkers.

 

We zijn een VCA gecertificeerd bedrijf waardoor veilig werken gegarandeerd is.

Aan het huren of kopen van een VIP tent zijn voorwaarden verbonden.

Contact over VIP tenten

Heeft u vragen over een VIP tent? Neem contact op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u van een passend advies voorzien omtrent het huren of kopen van een VIP tent, zodat we samen tot een geslaagd evenement komen!

 

Neem contact met ons op via:

Telefoon: +31 (0) 172 72 62 62

Mail: info@kontent-structures.com


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved