Morgen vanaf07:30 bereikbaar
Offerte aanvragen
Zoeken

Een sportaccommodatie is een belangrijk onderdeel binnen een samenleving en is daardoor essentieel geworden. Het is belangrijk dat een sportaccommodatie ook tijdens een verbouwing of na een calamiteit beschikbaar blijft.

 

Bij een gebrek aan beschikbare meters is een tentaccommodatie ook zeer goed bruikbaar als uitbreiding.

Tijdelijke sportlocatie

Bij Kontent Structures bieden we een groot assortiment tentstructuren aan. Afgezien van het grote assortiment is niet iedere structuur geschikt als sportaccommodatie. Voor een tijdelijke sportlocatie is namelijk een groot oppervlakte nodig. Hoe groot deze oppervlakte dient te worden is afhankelijk van uw doeleinde. Misschien bent u op zoek naar een tijdelijke gymzaal of naar een grote basketbalhal met daarin meerdere velden.

 

De volgende tentstructuren uit ons assortiment zijn bruikbaar als sportaccommodatie:

 

Maten sportaccommodaties

Warehouse Structure 300

Breedte: vanaf 5 tot 40 meter in vrije overspanning

Lengte: in veelvouden van 5 meter, onbeperkt verlengbaar

Zijwandhoogte: vanaf 3 meter, afhankelijk van het type en uitvoering mogelijk tot 8 meter

 

Polygon Structure 270

Breedte: 20, 25 of 30 meter in vrije overspanning

Lengte: in veelvouden van 5 meter, onbeperkt verlengbaar

Zijwandhoogte: 4 meter

Extra opties voor sportaccommodaties

Om tot een functionele sportaccommodatie te komen zijn wellicht nog meer opties nodig dan alleen een tentaccommodatie. Wij nemen graag de zorg uit handen op  het gebied van aanvullende mogelijkheden. Deze extra opties zorgen ervoor dat uw tentaccommodatie van meer gemak en comfort wordt voorzien.

We bieden de volgende mogelijkheden aan:

 

  • Verlichting
  • Verwarmingselementen
  • Airconditioning
  • Enkele of dubbele deuren
  • Nooduitgangbordjes
  • Dakgoten
  • Tapijttegels

Onze tentaccommodaties bieden ook nog de mogelijkheid om deze eventueel aan de zijkanten uit te breiden voor bijvoorbeeld kleedruimtes. Een voorbeeld hiervan is te zien in de illustratie onder aan de pagina.

Veiligheid & Certificaten

Veilig werken is van groot belang binnen onze organisatie. Zowel de veiligheid op uw terrein als de veiligheid van onze medewerkers. Vandaar dat we een consistent veiligheidsbeleid doorvoeren. We werken met een vaste team van eigen montagemedewerkers die allemaal voorzien zijn van een VCA certificaat. Ook als bedrijf zijn we in het bezit van een VCA certificaat.

 

We hechten naast een VCA certificaat ook veel waarde aan de kwaliteit van onze bedrijfsvoering. Ieder jaar vindt er een ISO audit plaats, met trots kunnen we het ISO certificaat al jaren doorvoeren.

 

Tijdens de op- en afbouw van projecten maken we alleen gebruik van gekeurde materialen.

 

Al onze tentconstructies zijn bestand tegen hoge windsnelheden van zo’n 100 km per uur. Afhankelijk van het type tent en de verankering kan dit oplopen tot hogere windsnelheden.

ES300 Sportaccommodatie


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved