Offerte aanvragen
Zoeken

Kontent Structures Sales houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van complete aluminium tentconstructies. In Nederland zijn we de enige producerende partij van aluminium tentconstructies.

 

In 2010 zijn we gestart met deze bedrijfsactiviteiten en voor de Benelux zijn we inmiddels gegroeid tot een erkende producent.In 2010 zijn we gestart met deze activiteiten en inmiddels gegroeid tot een erkende producent voor de Benelux. Op ons terrein en in onze showroom is altijd meer dan 10.000 m² aan tenten op voorraad. De tentconstructies uit ons assortiment zijn volledig getoetst en worden altijd geleverd inclusief constructieberekeningen volgens de Eurocode NEN-EN 13782, welke vereist zijn volgens NEN-8020-41. Voor de evenementenbranche zijn deze berekeningen van toepassing. Voor de opslagtenten en semipermanente accommodaties geldt dat deze te realiseren zijn met volledige sneeuwlast volgens NEN-EN 1991-1-3 (belastingen op constructies).

Kontent Structures Sales


Voordelen van een tent kopen bij Kontent Structures

  • Bij ons zitten R&D, engineering, productie en assemblage onder één dak
  • Meer dan 15 jaar lang ervaring met het verkopen van tentconstructies
  • Alle producten volledig getoetst volgens NEN 8020-41
  • Excellente kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Pagodetenten leverbaar in vrijwel iedere kleur

Nieuwe tentstructuren

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tentconstructie? Kontent Structures heeft verschillende soorten tenten in het assortiment, welke alle zelf geproduceerd worden. De volgende soorten tenten bevinden zich in ons assortiment:

 

De speciale vormen zijn tentconstructies met een opvallende of bijzondere uitstraling. Deze kunnen onder andere gebruikt worden voor festivals of (semipermanente) sportaccommodaties.

Tweedehands aanbod

Naast ons standaard assortiment en maatwerk tentaccommodaties bieden wij ook tweedehands tenten aan van goede kwaliteit. Kom eens langs op onze bedrijfslocatie en ervaar de wereld van de tenten zelf.


Copyright © 2021 Kontent Structures. All rights reserved