Offerte aanvragen
Zoeken

Kontent Structures RentalsBent u op zoek naar een tent voor een evenement, werk of opslag? Kontent Structures verzorgt tentenverhuur voor grote evenementen en festivals al ruim 20 jaar lang. Ook wanneer u op zoek bent naar extra opslagruimte voor uw bedrijf of een werktent om uw werkzaamheden voort te zetten.

 

Kontent Structures verhuurt al meer dan 20 jaar tentaccommodaties in verschillende landen door heel Europa. Al onze tentaccommodaties hebben verschillende mogelijkheden in uitstraling en opties, hierdoor kan de tent volledig naar wens samengesteld worden. De afgelopen jaren heeft Kontent Structures tentconstructies neergezet op verschillende plekken, zoals Rock Werchter, de haven van Antwerpen en op verschillende bruggen en stranden. 

 

Onze bedrijfsoplossingen zijn snel te realiseren en, indien gewenst, op vrijwel iedere locatie mogelijk. Wij verhuren tenten voor enkele dagen, een maand of voor semipermanente termijn.

Toepassingen tentenverhuur

De tentaccommodaties die wij verhuren zijn voor diverse doeleinden te gebruiken:

 

Verschillende structuren

Er zijn verschillende toepassingen waarvoor een tentconstructie gebruikt kan worden. Welke tent hiervoor geschikt is, hangt af van uw project of toepassing. Wij bieden de volgend structuren aan:

 

De speciale vormen zijn tentconstructies met een opvallende of bijzondere uitstraling. Deze kunnen onder andere gebruikt worden voor festivals of (semipermanente) sportaccommodaties.

Afmetingen

We verhuren tenten in een grote verscheidenheid aan afmetingen. Voor het huren van de tenten hanteren wij een minimale afnamen van 250 . De afmetingen van de tentconstructies verschillen per structuur:

Evenementen

Breedte: van 2.75 tot en met 50 m
Lengte: veelvouden van 5 m
Zijhoogte: 2,50, 3 of 4 m

Bouw & Infra

Breedte: 2,75 tot 50 m
Lengte: veelvouden van 5 m

Zijwandhoogte: vanaf 2,30 m, afhankelijk van het type en uitvoering mogelijk tot wel 8 m

Bedrijfsoplossingen

Breedte: van 2.75 tot en met 40 m
Lengte: veelvouden van 5 meter

Zijwandhoogte: vanaf 2,50 m, afhankelijk van het type en uitvoering mogelijk tot wel 8 m

Pagodetenten

Afmeting: 5×5 m

Zijwandhoogte: 2,30 m

Tentvloer

Een tent huren inclusief of exclusief vloer? Een tentvloer dient niet alleen als stabiele ondergrond maar ook als verankering van de tent. We bieden 2 soorten tentvloeren aan:

Zwaarlast vloerframes

Vanuit Kontent Structures werken we bij de meeste gevallen met zwaarlast vloerframes. Dit is een zeer sterke en robuuste vloer, waardoor de tentaccommodatie stevig verankerd is. Een vloerframe bestaat uit een zwaar berken betonplex plaat met daar omheen een metalen constructie. Een vloerframe heeft de afmeting van 2.5 x 5 meter en kan alléén met een heftruck geplaatst worden vanwege het gewicht.

 

Cassettevloer

De cassettevloer bestaat ook uit berken betonplex platen maar dan met aluminium ringbalken. De cassette heeft een afmeting van 1 x 2,5 meter. Voor het plaatsen van de cassettevloer is geen heftruck vereist en neemt daarbij weinig tramsport ruimte in.

Aanvullende opties Tentenverhuur

Wanneer u een tent huurt bij Kontent Structures heeft u de mogelijkheid uit enkele aanvullende opties:

 

 • Warmte units
 • Glaswanden
 • Brandblussers
 • Nooduitgangbordjes
 • Tapijttegels
 • Enkele of dubbele deuren
 • Airconditionering
 • Automatische roldeur

Praktische informatie over Kontent Structures tentenverhuur

Bij Kontent Structures wordt er voor gezorgd dat u gegarandeerd kwaliteit ontvangt. U kunt hierbij altijd gratis advies ontvangen en de tentconstructies worden altijd geplaatst door ervaren verhuurmedewerkers.

 • Passend advies van één van onze specialisten
 • Inclusief snelle op- en afbouw
 • Kontent Structures is VCA gecertificeerd
 • Er zijn voorwaarden verbonden aan tentverhuur

Zorg uit handen nemen

Wanneer u een groot project heeft, nemen wij graag u zorg over door middel van onze full service projectdiensten. Vanuit Kontent Structures bieden wij een volledige projectontzorging aan. Door middel van deze projectontzorging gaan wij voor het perfecte resultaat zonder dat u er zorg van heeft.

 

Uw tijdelijke accommodatie wordt van A tot Z gerealiseerd, inclusief eventuele vergunningen. Ook wordt het contact met toeleveranciers en toezichthoudende instanties onderhouden door onze ervaren projectleiders. Uw tijdelijke accommodatie wordt perfect opgeleverd.

 


Copyright © 2020 Kontent Structures. All rights reserved