Hema distribution center

Temporary distribution center Hema

Storage facility | Industrial application

Client
Modern BV – Hema

 

Objective client
Due to an internal renovation and reorganization of the building, a temporary storage tent has been placed at the client’s premises.
This allowed the distribution to continue.

Information

Commissioned by Modern BV, we were able to provide Hema with a temporary expansion of their distribution center last month.
Due to an internal renovation and redesign of the building, a temporary storage tent has been placed at the customer. For this temporary space, 3 tent structures have been used with the following dimensions: 5 x 60m – 10 x 15m – 15 x 15m. Because this temporary storage space is directly attached to the company building, it was decided to use a special steel plate for a neat passage to the building. Besides, a retention wall of battens, sheet material and plasterboard has been placed in the tent accommodations to increase the insulating effect.

Also curious about the possibilities for extra space, we are happy to help you!

Project Details

Tent structures used for this project